Uppdaterad hemsida

I januari 2015 tyckte jag det äntligen va dags att rusta upp och göra om OK Bäverns hemsida. Teknik förändras snabbt och den dåvarande hemsidan funkade helt ok. Den var dock ganska långsam och var inte särskillt anpassad för mobiltelefoner och mindre surfplattor.

Nu... två och ett halvt år senare är den klar! Surfar ni från datorn märker ni kanske inte så jättestor skillnad. Laddningstiden har förbättrats en del, det som tidigare tog ett par sekunder går nu på 0.05 sekunder. Den är lite bredare vilket gör att bilder och texter blir lite större. Dessutom har den fått ett nytt typsnitt.

När du surfar från mobilen märker du dock större skillnad. Nu slipper man zooma in och försöka pricka små länkar med stora pekfingrar. Alla sidor ska nu vara bättre anpassade helt enkelt. Hemsidan är vad man på fackspråk kallar "responsiv".

Den nya hemsidan har för övrigt inte jätte många andra nya funktioner, men eftersom mycket är ombyggt så är den nu lättare att jobba med.  Hittar ni några fel, eller har förslag på förbättringar eller idéer tar jag tacksamt emot dessa. Maila till webmaster@okbavern.nu eller skriv en kommentar här nedan.

 


2
Inlagt av: Henrik Adolfsson
2017-10-01
Mikael hall Det ser bra ut lite ovant i början bara bra gjort
2017-10-02 21:54:03
Harald Bra jobbat Henrik!
2017-10-04 21:34:06

Skriv en kommentar

Skriv in de tecken du ser på bilden nedan
CAPTCHA
Bokstäverna är inte versalkänsliga