Panvåren 2017

Jag startade säsongen med en natt-tävling i flack och detaljfattig strandskog i norra kanten av Åhus. Fast man lovade sig själv i förväg att ta det lugnt och läsa ordentligt, så bommade jag flera kontroller genom att springa för förbi! Positivt att det ändå fanns spring i benen trots den (lilla) träningsmängd man hunnit med under vintern. 


Här ett kartprov från D40. Blev tvungen att gå mycket på kompass (vilket inte är helt lätt på natten!) för det fanns ju ingenting annat att läsa på...

På lördagen anslöt fler Bävrar och vi sprang en medeldistans på känd O-ringen strand (Etapp 3, 2014) vid Friseboda. Terrängen kan beskrivas med flack och snabblöpt strandskog med inslag av sanddyner. Bo Turesson och Jessica Elmersson placerade sig på övre halvan i sina respektive klasser, jag strax under mitten och Oliwer tog silver!


Oliver och Jessica mycket glada efter målgång.

Efter medeldistansen fortsatte jag och Bo in till en sprint-tävling i Åhus. Nu skulle jag springa tredje tävlingen inom loppet av 20 timmar. Mmmmm som i mör i benen! Jag blev lurad av banläggaren redan till första kontrollen men därefter gick det bra. Bo fick en bra tid men återigen slagen av sin reskamrat Åke från Sävsjö! Efter tävlingen sjönk jag nöjd ned i soffan hemma hos svärmor och svärfar medan Bo skulle vidare till Vasaloppet (hemma i fåtöljen). Hur det gick för Jessica och Oliwer under söndagen; det får du kolla upp på Eventor!

Hoppas vi ses snart!!

/Sara Larsson


Jag och Bo försöker ladda om inför sprinten i 4 plus-grader.0
Inlagt av: Sara Larsson
2017-03-05

Skriv en kommentar

Skriv in de tecken du ser på bilden nedan
CAPTCHA
Bokstäverna är inte versalkänsliga