Invigning och årsfest den 26 oktober.

Nu är den nybyggda delen invigd och i samband med detta så hade vi årsfest.

Vi var ca 60 medlemmar som var med på årsfesten, men vi fick ändra lite på upplägget som var tänkt från början pga av vädret. Det var meningen att vi skulle vara på den nybyggda altanen och ha lite mingel innan invigningen, men pga av snöoväder så fick vi vara inne i damernas omklädningsrum. Det är tur att vi har fått ett så stort och fint omklädningsrum nu för i det gamla omklädningsrummet hade vi inte fått plats 60 personer.

När alla kommit så hälsade jag alla välkomna och tackade alla bidragsgivare och övriga som hjälpt till. Sedan klippte jag bandet som självklart var orange och vita snittselband, vad skulle det annars varit i en orienteringsklubb!! Alla var då välkomna in i den varma stugan med golvvärmen, det var skönt efter att ha stått ute och frusit en stund.

Här inne hade Festkommittén dukat upp för en mysig och trevlig kväll.

Vi började med att ta av den goda maten från Hanna´s och efter att vi var mätta så berättade jag lite om stugan vad som har gjorts under åren och vad vi har gjort under den senaste renoveringen och vad som är kvar att göra.

Festkommittén hade gjort en digital ”tipspromenad” som handlade om klubben, det var en del kluriga frågor i den, men det fanns frågor som passade alla.

Efter kaffe och efterrätt så hade vi ett musikquiz som var underhållande och klurig.

Sedan var det hemfärd i ett vitt landskap!

Alla bidragsgivare:

Allmänna arvsfonden
Wernerstiftelsen
Vetlanda Kommun
Smålandsidrottsförbund
Svenska Orienteringsförbundet
Ingarps Träskydd


0
Inlagt av: Marie Augustsson
2018-11-05

Skriv en kommentar

Skriv in de tecken du ser på bilden nedan
CAPTCHA
Bokstäverna är inte versalkänsliga