Stina Johansson segrare i Georg Käcks Minne

Varmt välkomna hälsade vi till årets Georg Käcks Minne och det uppfylldes med råge. I ett stekhett SOLkarp kämpade och pustade ett 20-tal Bävrar om den ärofyllda segern. Segrare blev inte helt oväntat Stina Johansson. Hennes löptid på långa banan var knappa 8 min efter snabbaste tid (Johan Schagerlind) och efter sedvanliga HCP-avdrag blev hon till slut en ohotad segrare. På plats gavs Alice Hall en andraplats när hon som D12:a genomfört den långa banan på bra tid.  

Tyvärr hade tidräknaren fått solsting och räknade lite galet men tävlingsledning har beslutat att medge ett extra avdrag för D 12-löpare Hall. Därmed behåller hon sin andraplats med motivering att det i "statuterna" saknas särskilt beräknade HCP-avdrag för H/D-12. Alice prestation i sig medger ett rimligt extra avdrag och tävlingsledning hoppas att övriga deltagare har överinseende.

Efter avslutad tävling bjöd "trivselfolket" på tipspromenad och grillade hamburgare. Sara Larsson lyckades bäst med svaren på de ganska så naturorienterade frågorna.


1
Inlagt av: Per "Linus" Lundberg
2017-05-22
RobinSch Tack till arrangörerna av årets Käcks minne, Per med medhjälpare. Bra väder, fina banor och ett fint startfält fick vi oss till del. Roligt att även en del äldre är med vilket gör att alla vi andra kan se att det finns många år kvar för oss också.
2017-05-27 20:58:54

Skriv en kommentar

Skriv in de tecken du ser på bilden nedan
CAPTCHA
Bokstäverna är inte versalkänsliga